ΓεροΓιοβάισα: Για το τρίτο σερί Final Four κόντρα στην παράδοση

ΓεροΓιοβάισα: Για το τρίτο σερί Final Four κόντρα στην παράδοση

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την πρόκληση να κάνει break στην έδρα της Μπαρτσελόνα και να προκριθεί σε τρίτο διαδοχικό Final Four, με τον ΓεροΓιοβάισα να βλέπει ντέρμπι που θα ραγίσουν καρδιές.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του. Υπέταξε την αξιόμαχη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έγινε η δεύτερη ομάδα που σφράγισε την παρουσία της στο Final Four της Euroleague, μετά την τρομερή Ρεάλ Μαδρίτης. Απόψε στις 22:00 είναι η σειρά του Ολυμπιακού να κλείσει τη θέση του στο μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου και να προκριθεί σε τρίτο διαδοχικό Final Four.

Φυσικά η αποστολή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι σαφώς πιο δύσκολη από αυτή του Τριφυλλιού. Για να πάνε στο Βερολίνο οι Πειραιωτές θα πρέπει να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία. Αν νωρίτερα η Φενέρ δεν περάσει από το Πριγκιπάτο οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν την πρόκληση να γίνουν η πρώτη ομάδα που κάνει break σε Game 5. Καθόλου Εύκολο.

Ο κορυφαίος παίκτης της σειράς είναι αναμφισβήτητα ο Φίλιπ Πετρούσεφ και θεωρώ πως θα είναι αντάξιος των περιστάσεων και απόψε. Οι Over 8.5 πόντοι του Σέρβου φόργουορντ προσφέρονται στο 1.83. Από τη σειρά έλειψε αρκετά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος απόψε πρέπει να φωνάξει παρών στην έδρα της Μπάρτσα. Οι Over 6.5 πόντοι του διεθνή Έλληνα φόργουορντ πληρώνουν σε τιμή διπλασιασμού (2.00). Καλή επιλογή είναι και οι αθροιστικά Under 152.5 πόντοι σε απόδοση 1.91.

Στις 22:00 έχουμε και ποδόσφαιρο. Μεγάλη μάχη για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν. Δυο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Βαυαροί δεν κάνουν καλή χρονιά και θα πρέπει να κάνουν μια πραγματική υπέρβαση στο παλάτι της Βασίλισσας. Δεν το βλέπω. Η επιλογή μου είναι άσος σε συνδυασμό με την επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε απόδοση 3.40.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα