EuroLeague Final Four 2024: «Συναγερμός» στην Αστυνομία του Βερολίνου με τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στο Final Four

Newsroom
Final Four
Αρκετός κόσμος θα βρεθεί στο Βερολίνο το τριήμερο του Final Four της EuroLeague, μιας και εκτός από το μπάσκετ υπάρχει το Σάββατο (25/5) και ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας και οι γερμανικές Αρχές ανησυχούν για την κατάσταση.

Το Βερολίνο ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Final Four της EuroLeague για πρώτη φορά μετά το 2016 και φυσικά αρκετοί Έλληνες αναμένεται να βρεθούν στη γερμανική πρωτεύουσα. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πήραν την πρόκριση στα πέμπτα παιχνίδια των σειρών τους και οι φίλοι τους ετοιμάζουν την εκδρομή στο Βερολίνο.

Εκεί όπου θα συναντήσουν και αρκετούς φίλους της Φενέρμπαχτσε, μιας και οι Τούρκοι έχουν ούτως ή άλλως δυναμική παρουσία στο Βερολίνο, καθώς αρκετοί διαμένουν μόνιμα εκεί. Ωστόσο το Final Four δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τις Αστυνομικές Αρχές.

Στις 25 Μαΐου, το Σάββατο δηλαδή μεταξύ των ημιτελικών και του τελικού της EuroLeague, η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Καϊζερσλάουτερν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Κάτι που σημαίνει πως αρκετοί εκδρομείς θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό.

Αυτή η κοσμοσυρροή και τα... κύματα φιλάθλων που θα βρεθούν στο Βερολίνο, έχει αρχίσει να ανησυχεί την Αστυνομία της πόλης.

@Photo credits: NBA/Getty Images