Ρούντι Φερνάντεθ: «Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να μας κερδίσει λόγω του περσινού τελικού»

Newsroom
Ο Ρούντι για τη Ρεάλ
Ο Ρούντι Φερνάντεθ μιλώντας για το Final Four και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Ο έμπειρος Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ είναι από τους πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες των Final Four. Και αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται μια ομάδα για να φτάσει στην πολυπόθητη κατάκτηση του τροπαίου.

«Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας ώστε να δείξουμε το πρόσωπο που παρουσιάσαμε κατά τη διάρκεια της regular season. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό» είπε αρχικά ο Ρούντι Φερνάντεθ ένα 24ωρο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Βερολίνο.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξόχως μαχητική και πολύ σκληρή ομάδα η οποία θα έχει και πολλούς οπαδούς στο πλευρό της. Πέρυσι δεν μας είχε πάει καλά η regular season απέναντι στον Ολυμπιακό ωστόσο κάναμε την έκπληξη και κερδίσαμε στον τελικό. Ελπίζω να μην συμβεί φέτος κάτι αντίστοιχο, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Έδειξαν πόσο καλοί είναι μετά τη νίκη τους στο 5ο ματς του Palau Blaugrana απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όταν και πήραν τη πρόκριση για το Final Four».