Αρμάνι - Ρεάλ 77-88 (vid)

Αρμάνι - Ρεάλ 77-88 (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Φακούντο Καμπάτσο με 14 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ χάρισε τη νίκη στην Ρεάλ (16-10) στην έδρα της Αρμάνι (9-17) με 77-88.

Η Ρεάλ πέρασε με περίπατο από το Μιλάνο επικρατώντας της Αρμάνι (77-88) και παρέμεινε στον στόχο της «τετράδας». Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια παρά την απουσία του Λούκα Ντόνσιτς με τον Φακούντο Καμπάτσο να κάνει το παιχνίδι της ζωής τους (14π., 6ρ., 11ασ.).

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το παιχνίδι και με ρόλους στο παρκέ. Ο Καμπάτσο πίεζε τον Γκάουντλοκ στην άμυνα κι ο Ταβάρες μοίραζε κοψίματα ενώ στην άλλη πλευρά με 8 πόντους ο Τζέι Σι Κάρολ έκανε το 2-12 (3΄). Οι Ιταλοί αντέδρασαν με τους Γκάουντλοκ και Κουζμίνσκας να βρίσκουν εύστοχα σουτ τριών πόντων ενώ με παρόμοιο τρόπο ακολούθησε και ο Τζέρελς (23-25 (13'). Η Ρεάλ φτάνοντας τα 8/11 σουτ τριών πόντων ξαναπήρε διαφορά ασφαλείας (30-42, 16') την οποία φρόντισε να διατηρήσει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Καμπάτσο μπήκε στα παπούτσια του απόντα Λούκα Ντόνσιτς και με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ πήγε τη διαφορά στο +18 (44-62, 27'). Το μπάσκετ που έπαιζαν οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι ήταν γεμάτο εγωισμό, ωστόσο με 4 σερί τρίποντα (Τζέρελς 3, Μπέρτανς 1) μείωσε σε 74-63 (38'), αλλά χωρίς να καταφέρει κάτι καλύτερο.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ρεάλ έπαιξε ομαδικό μπάσκετ σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έπαιζαν εγωιστικά. Οι νικητές βρήκαν 13/22 τρίποντα, 7 περισσότερα ριμπάουντ (28-35) και άλλες τόσες ασίστ (15-22).

 

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Φακούντο Καμπάτσο σε 32:33 είχε 14 πόντους (2/3δ., 3/5τρ., 1/2β.), 11 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 2 λάθη.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5 πόντους (1/5 σουτ) και ριμπάουντ.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Ουσιαστικά στην δεύτερη περίοδο κρίθηκε το ματς όταν το 30-33 μετατράπηκε σε 30-42.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Γκουστάβο Αγιόν είχε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 'ενα κλέψιμο κι ένα λάθος.

Καλός και ο Τζει Σι Κάρολ με 12 πόντους.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Αρμάνι τις επιθετικές επιλογές της στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ τίποτα.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Γκουντάιτις έκοψε τον Ταβάρες και στη συνέχεια ο σέντερ της Ρεάλ πήρε ξανά τη μπάλα και κάρφωσε ανάποδα για το 17-22.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 36-49, 54-68, 77-88

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.