MVP της EuroLeague ο Ντόντσιτς!

MVP της EuroLeague ο Ντόντσιτς!

MVP της EuroLeague ο Ντόντσιτς!
Ο Λούκα Ντόντσιτς, το παιδί-θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης και του ευρωπαϊκού μπάσκετ κουβάλησε τη «Βασίλισσα» ως τον τελικό της EuroLeague κι αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης!

Το ρεπερτόριο και η φαντασία του δεν έχουν όρια. Δημιουργεί, μανουβράρει, πασάρει, σκοράρει, καθοδηγεί. Γενικώς, κάνει χορευτικά με απίθανα σπασίματα μέσης και διαθέτει μια μοναδική, μια ξεχωριστή αίσθηση που όμοιά της δεν έχουν γνωρίσει ξανά τα ευρωπαϊκά παρκέ εδώ και πολλά - πολλά χρόνια!

Ένας 19άχρονος βιρτουόζος και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας, ο οποίος έχει μπει στην εξίσωση πλάι στον Ντράζεν Πέτροβιτς, τον Τόνι Κούκοτς και τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα... Για τον Λούκα Ντόντσιτς, οι εμφανίσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ένα στοίχημα ή κάτι τέτοιο.

Το μεγαλύτερο ταλέντο του ευρωπαϊκού μπάσκετ απολαμβάνει το παιχνίδι ενώ ο τελικός της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (20/5, 22:00) είναι πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι του στη διοργάνωση αφού στο εγγύς μέλλον και με το κατευόδιο όλων, ετοιμάζει το ταξίδι του στο ΝΒΑ.

Εκεί θα ταξιδέψει ως o νεότερος MVP της EuroLeague, παραλαμβάνοντας το βραβείο του στο Gala των κορυφαίων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι την παραμονή του τελικού από τον Θοδωρή Παπαλουκά. Νωρίτερα, πάντως, πήρε το βραβείο του Rising Star για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα χέρια του Τζο Αρλάουκας καθώς και αυτό του μέλους της καλύτερης πεντάδας.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους, τους προπονητές και όσους με στηρίζουν. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτούς. Το κλειδί είναι πως το διασκεδάζω στο παρκέ» εξήγησε ο Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να υπενθυμίζει πως: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλός συμπαίκτης».

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους