«Κάτι "βάραινε" τον Χάνεϊκατ...»

«Κάτι "βάραινε" τον Χάνεϊκατ...»

Gazzetta team
«Κάτι "βάραινε" τον Χάνεϊκατ...»
Λεπτομέρειες που προκαλούν στεναχώρια έδωσε στη δημοσιότητα ο προπονητής του Τάιλερ Χάνεϊκατ στο Sylmar High School, Μπαρτ Εσκότο, ο οποίος μίλησε μαζί του πριν το μοιραίο.

Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, «έσπασε» τη σιωπή του.

Ο Μπαρτ Εσκότο μίλησε στους «Los Angeles Times» για την εσωστρέφεια του πρώην παίκτη του και για τη δυσκολία προσαρμογής του στη Ρωσία.

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί από το Λος Άντζελες να πάει στη Ρωσία, δίχως να γνωρίζει τη γλώσσα και τον τόπο. Δυσκολευόταν πολύ με την προσαρμογή του. Εγώ του έλεγα συνέχεια ότι έπρεπε να βγαίνει έξω και να γνωρίζει κόσμο».

Και συνέχισε: «Ήταν ένα φανταστικό παιδί... Σπουδαίο παιδί! Είχε, όμως, κάποια προβλήματα και απ' όσα γνωρίζω, πυροβόλησε τον εαυτό του».

Ο προπονητής του Χάνεϊκατ στο Sylmar High School μίλησε μαζί του λίγο πριν συμβεί το μοιραίο και ανέφερε πως «κάτι τον βάραινε», ενώ ήταν εκείνος που είπε στην μητέρα του να πάρει την αστυνομία.

Την στιγμή που η αστυνομία ήταν έξω από το σπίτι του 27χρονου αθλητή, αρκετοί πίστευαν πως είναι ακόμα ζωντανός, αφού έστελνε μηνύματα σε κινητό. Αυτά είχαν αποδέκτη τον Εσκότο, ο οποίος αποκάλυψε: «Τον ρωτούσα εάν ήταν καλά και αυτός μου απαντούσε απλά με ένα γράμμα: "Κ"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.