Επιστρέφει «σπίτι» του και μαζί στις νίκες!

Αντωνία Σπανού
Επιστρέφει «σπίτι» του και μαζί στις νίκες!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε και θέλει με την επιστροφή στο σπίτι του και τον κόσμο του να πανηγυρίσει και πάλι την νίκη.

Μοναδική «μάχη» φιλοξενεί το ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:30, NS1). Οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τους όσα έγιναν στην Χίμκι και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, κόντρα σε έναν εκ των κορυφαίων αντιπάλων.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει σε ένα γήπεδο που έχει αγαπηθεί πολύ, αλλά τα δεδομένα δεν αφήνουν περιθώρια για να ξεφύγει το μυαλό από το παιχνίδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια νίκη θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία και θα βοηθήσει και βαθμολογικά στον Μαραθώνιο της διοργάνωσης.

Οριστικά εκτός έχει τεθεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Με απώλειες θα αγωνιστεί και η Φενέρμπαχτσε, αφού μπορεί ο Κώστας Σλούκας να είναι τελικά διαθέσιμος για τον προπονητή του, αλλά οι Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου είναι εκτός, ενώ αμφίβολος είναι Γκούντουριτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.