Παραμένει εκτός ο Τίμα, λίγες πιθανότητες για το ντέρμπι

Παραμένει εκτός ο Τίμα, λίγες πιθανότητες για το ντέρμπι

Gazzetta team
Παραμένει εκτός ο Τίμα, λίγες πιθανότητες για το ντέρμπι
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη προπόνηση για το 2019, αρχίζοντας την προετοιμασία του για το ντέρμπι της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (4/1, 21:00) χωρίς τον Γιάνις Τίμα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε ρεπό στους παίκτες του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Μιλγουόκι Μπακς – Ντιτρόιτ Πίστονς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

H προπόνηση πραγματοποιήθηκε δίχως τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από συνδεσμική κάκωση στο μέσο και παράμεσο του αριστερού χεριού που υπέστη πριν από την πρόσφατη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση του Λετονού θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα ενώ έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι. Από κει και πέρα, εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.