Συνέχεια στο σερί, συνέχεια στο όνειρο!

Αντωνία Σπανού
Συνέχεια στο σερί, συνέχεια στο όνειρο!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του και να κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης.

Μεγάλο ματς στην Μόσχα «κρύβει» το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής με την ΤΣΣΚΑ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (19:00, NS1). Η ομάδα του Ρικ Πίτινο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετρά τρεις σερί νίκες στην Euroleague και θέλει να μεγαλώσει ακόμα παραπάνω αυτό το σερί.

Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο καταλαβαίνουν την δυσκολία του εγχειρήματος, κόντρα σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης, αλλά επίσης υπάρχει η πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και την συνέχεια της προσπάθειας για πρόκριση στα playoffs. Οι Ρώσοι, με την σειρά τους, βρίσκονται και αυτοί σε εξαιρετική κατάσταση με 7 συνεχόμενες νίκες και είναι στο κυνήγι της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας.

Δείτε την βαθμολογία της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.