Πιτίνο: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία» (vid)

Πιτίνο: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πιτίνο: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία» (vid)
Ο Ρικ Πιτίνο δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Game 1 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ, ενώ τόνισε πως η Ρεάλ είναι σκληρή ομάδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: Γιώργος Κούβαρης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο ενόψει του Game 2 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ετσι είναι τα playoffs. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Πρέπει να νικήσουμε. Κάθε φορά που χάνεις ένα ματς με αυτόν τον τρόπο απογοητευεσαι, αλλά προχωράς. Μερικές φορές νιώθεις πως ξέρεις τόσα πολλά. Είμαστε στα playoffs, το δεύτερο παιχνίδι είναι πάντα πιο σκληρό, αφού στη συνέχεια αλλάζει η έδρα, θα έρθουν στην Αθήνα. Η Ρεάλ είναι πολύ σκληρή ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως έχουν προβάδισμα σε σειρά 5 αγώνων. Είναι δύο ομάδες που έχουν υψηλό κίνητρο»

Για τις διαφορές των playoffs της Euroleague με τη March Madness: «Στα playoffs οι παίκτες και οι φίλαθλοι είναι ενθουσιασμένοι. Μου αρέσει ο τρόπος που φτάνουμε από τα playoffs στο Final 4 και στον τελικό. Κάποιος μου είχε πει πως το Final 4 θα γίνει στην Αθήνα ή την Λυών».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο Game 2: «Να μην κάνουμε λάθη προς το τέλος του παιχνιδιού»

Για τη διαιτησία του Game 1: «Δεν θέλω να μιλώ για τις αποφάσεις των διαιτητών. Λέω στους παίκτες μου να μην φωνάζουν στους διαιτητές και δεν γυρνούν πίσω γρήγορα στην άμυνα. Δεν μπορείς να αλλάξεις την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθώ να μην στέκομαι στη διαιτησία. Οι διαιτητές κάνουν τη δουλειά τους και εμείς της δική μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.