Ομπράντοβιτς: «Κάλινιτς και Βέσελι θα παλέψουν»

Ομπράντοβιτς: «Κάλινιτς και Βέσελι θα παλέψουν»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Κάλινιτς και Βέσελι θα παλέψουν»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απαντώντας σε ερώτηση αποκάλυψε ότι οι Κάλινιτς και Βέσελι μπορεί να έχουν κάνει μόλις 2 προπονήσεις, αλλά πιθανότατα θα παίξουν στο Final 4.

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Κάλινιτς και Βέσελι και αποκάλυψε ότι παλεύουν για να βοηθήσουν την Φενέρμπαχτσε και παρόλο που έχουν κάνει λίγες προπονήσεις θα πάρουν τελικά μέρος με όποιον τρόπο που μπορούν στα παιχνίδια του Final 4.

«Τι έχω στο μυαλό μου; Δεν μπορώ να σου πω. Κάλινιτς και Βέσελι έχουν αρχίσει και προπονούνται. Έχουν κάνει μόνο 2 προπονήσεις, αλλά θέλουν να βοηθήσουν. Οπότε θα παλέψουν. Όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι θα παλέψουν».

Από εκεί και πέρα είπε για το πικ εν ρολ της Εφές και την άμυνα της Φενέρ: «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Η Εφές λειτουργεί έτσι, είναι σημαντικό να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η Εφές έχει πολλή ποιότητα. Έχει ακόμα και 6 παίκτες με αυτό το στυλ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε το επίπεδο που είχαμε όλη τη χρονιά».

Για το τι θα φάει στη Βιτόρια είπε γελώντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτή η πόλη άξιζε να φιλοξενεί ένα Final 4. Ξέρω που πρέπει να φάω, μην ανησυχείτε. Να ρωτήσετε τους υπόλοιπους. Θα φάω chuleton».

Ο Βασίλης Σκουντής τού έβαλε και... δύσκολα, αφού τού είπε να ρωτήσει ό,τι θέλει οποιονδήποτε από το πάνελ, αλλά ο Σέρβος κόουτς το απέφυγε... μαεστρικά!