Ιτούδης: «Υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος»

Ιτούδης: «Υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος»

Ιτούδης: «Υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την πίεση του αποτελέσματος που υπάρχει στην ΤΣΣΚΑ και για το τι κάνει καλά η ρώσικη ομάδα, ώστε να βρίσκεται στο Final 4.

Ο Έλληνας κόουτς είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Προφανώς δεν βαριέμαι. Χρησιμοποιούμε κάτι διαφορετικό. Άλλες καταστάσεις ήταν στο προηγούμενο Final 4, άλλες τώρα, κι αυτό είναι το... αλατοποπίπερο».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Για εμάς, είναι η 5η σερί φορά, από το 2016 έχουμε 5 παίκτες, έχουμε ανανεωθεί. Μας κάνει περήφανους ότι το σύστημα λειτουργεί κι έχουμε εξαιρετική διοίκηση και προπονητικό τιμ. Έχουμε την πίεση του αποτελέσματος. Οι ομάδες που είναι εδώ, αλλά κι άλλες που αποκλείστηκαν, έχουν αυτή την πίεση, και το χειριζόμαστε κατάλληλα».

Για τον «εμφύλιο» μεταξύ Εφές και Φενέρ και αν κάποια θα είναι παραπάνω κουρασμένη στον τελικό, είπε: «Θα είχε βάση, αν το Final 4 δεν είχε μια ενδιάμεση ημέρα κενή. Είχαμε αυτή την ευκαιρία με τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο. Ο Μπουρούσης για ένα σουτ δεν ισοφάρισε το παιχνίδι. Είχα πει τότε πως μακάρι να είχαμε να διαχειριστούμε αυτή την κούραση μόνο. Εμείς τώρα προσπαθούμε να νικήσουμε την κάτοχο του τροπαίου, αυτός είναι ο Γολγοθάς μας. Και για εμάς υπάρχει ένα... βουνό που πρέπει να ανέβουμε».