Παναθηναϊκός: «Ψηστήρι» για επιστροφή Διαμαντίδη!

Παναθηναϊκός: «Ψηστήρι» για επιστροφή Διαμαντίδη!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Ψηστήρι» για επιστροφή Διαμαντίδη!
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Δημήτρη Διαμαντίδη, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει από άλλο πόστο ώστε να είναι κοντά στην ομάδα και τις Ακαδημίες!

Τα επιτεύγματά του «μιλούν» από μόνα τους. Τόσο όσον αφορά τα στατιστικά του, όσο και όσον αφορά τις ομαδικές και ατομικές του διακρίσεις όλα αυτά τα 13 που βρέθηκε στην EuroLeague φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2007, 2009, 2011), Πολυτιμότερος παίκτης της Regular Season το 2011, MVP του Final 4 στην Αθήνα το 2007 και στη Βαρκελώνη το 2011 καθώς και έξι φορές καλύτερος αμυντικός στη διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην EuroLeague και η «πράσινη» ΚΑΕ του έκανε πρόταση να επιστρέψει από άλλο πόστο ώστε να είναι κοντά στο «τριφύλλι» και τις Ακαδημίες, τέσσερα χρόνια μετά από την απόσυρση του από την ενεργό δράση!

Ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία όμως είναι δεδομένη η πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενεργοποιήσει ξανά τον Διαμαντίδη στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.