Καλάθης: Ανακοινώθηκε από Μπαρτσελόνα! (pic)

Νίκος Καρφής
Καλάθης: Ανακοινώθηκε από Μπαρτσελόνα! (pic)
Η σπουδαία μεταγραφή του Νικ Καλάθη στη Μπαρτσελόνα είναι γεγονός, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν τον Έλληνα γκαρντ για 3 χρόνια.

Ανεβαίνει επίπεδο η Μπαρτσελόνα στην περιφέρεια της και γίνεται πανίσχυρη.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νικ Καλάθη για τα επόμενα τρία χρόνια (μέχρι το 2023), μια κίνηση που ήταν γνωστή εδώ και μέρες και απέμενε μόνο η επισημοποίηση.

Ο διεθνής γκαρντ και κορυφαίος πασέρ στη Euroleague τα τελευταία χρόνια, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά το 2015 και συνεχίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ισπανία.

Ο πρώην αρχηγός του τριφυλλιού έπαιξε 28 ματς στη Euroleague φέτος και μέτρησε 13.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 9.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα. Ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης τόσο το 2018, όσο και το 2019.

Στη Βαρκελώνη θα βρει τον Σάρας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους... πράσινους (τη σεζόν 2009-2010 και 2011-2012) και μαζί θέλουν να πανηγυρίζουν ξανά τίτλους και μεγάλες στιγμές.

Πλέον η περιφέρεια της Μπάρτσα θα έχει Καλάθη, Ερτέλ, Χίγκινς, Αμπρίνες, Χάνγκα και Κούριτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.