Παναθηναϊκός: «Μπάσιμο» για Σαντ-Ρος!

Παναθηναϊκός: «Μπάσιμο» για Σαντ-Ρος!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: «Μπάσιμο» για Σαντ-Ρος!
Από τη στιγμή που ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση και ο παίκτης προβάρει τα πράσινα!

Η απόκτηση του Ζακ Όγκουστ ουσιαστικά έλυσε τα χέρια του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος μπορεί - πλέον - να κινηθεί πιο άνετα και να καλύψει όλα τα «κενά» έχοντας επτά ξένους στο ρόστερ της ομάδας.

Κάτι που σημαίνει ότι... ξεκλείδωσε και μία ακόμα θέση όπως αυτή του γκαρντ/φόργουορντ! Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ήταν πολύ ψηλά στην «πράσινη» λίστα, αλλά όσο ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν αδύνατον να εκφραστεί το ενδιαφέρον για τον Κουβανό παίκτη.

Από τη στιγμή που η ρωσική ομάδα τον αποδέσμευσε, οι «πράσινοι» έκαναν τη... δική τους κίνηση, προκειμένου να τον αποκτήσουν!

Είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Βόβορας χρειαζόταν έναν ακόμη παίκτη στο «2» και στο «3», ο οποίος να μπορεί να δώσει αμυντικές λύσεις! Ο Σαντ-Ρος είναι «ταμάμ» για αυτή τη θέση και γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, βρέθηκε σε περίοπτη θέση, για να ενισχύσει το νέο project του «τριφυλλιού».

Επιπλέον, ο Κουβανός παίκτης απέκτησε παραστάσεις από την EuroLeague, είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στην ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα (σ.σ. έχει και Ελληνίδα σύζυγο).

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι να είναι ο βασικός πλέι μέικερ και άπαντες περιμένουν και τις εξελίξεις με την αποδέσμευση του Νίκολας Λαπροβίτολα από την Ρεάλ Μαδρίτης (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δουλεύουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις), ενώ ακολουθούν ο δεύτερος πλέι μέικερ και ο φόργουορντ που θα παίζει στο «τέσσερα» αλλά να μπορεί να βοηθήσει και στο «τρία».

Η απόκτηση του Σαντ-Ρος δεν αποκλείει το σενάριο να πάει ο Παναθηναϊκός και έξι ξένους (και όχι με επτά) και ο δεύτερος πλέι μέικερ, να είναι Έλληνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ