«Ο Νέντοβιτς είχε θέση στο NBA»

Gazzetta team
«Ο Νέντοβιτς είχε θέση στο NBA»
Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού ανήκει στους 10 μη Αμερικανούς παίκτες που θα μπορούσαν να παίζουν στο NBA.

Το «Hoopshype» απευθύνθηκε σε 15 σκάουτερ ομάδων του ΝΒΑ και τους ρώτησε για του μη Αμερικανούς παίκτες που θα μπορούσαν με όσα κάνουν φέτος να αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στην δεκάδα με την κορυφή να ανήκει φυσικά στον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα ήταν πρώτος σε προτιμήσεις και ακολούθησαν κατά σειρά: Τζος Γκίντεϊ (Αδελαΐδα 36ερς, Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές), Σέιν Λάρκιν (Εφές). Βίκτορ Βεμπανιάμα (Ναντέρ), Ουσμάν Γκαρούμπα (Ρεάλ), Νεμάνια Νέντοβιτς (Παναθηναϊκός), Αλπερέν Σενγκούν (Μπεσίκτας), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ).

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς το σχόλιο στο κείμενο ανέφερε, «Είναι ένας αθλητικός κόμπο γκαρντ με καλό μέγεθος και δύναμη για την θέση του. Έχει ωραίο στυλ και καλό σουτ, αλλά όχι εξαιρετικό. Έχει ταχύτητα και μάκρος στον μέσο όρο του ΝΒΑ, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι τη ρακέτα. Έχει τα εφόδια να γίνει καλός αμυντικός. Είναι καλός αρκετά ώστε να μην μπορεί να παίξει στη λίγκα, αλλά σε αυτή τη φάση της καριέρας του, εξαρτάται περισσότερο από το τι περιμένει από τον ρόλο του και τον χρόνο συμμετοχής του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φριντέτ: «Στο ΣΕΦ περίμεναν τον Γιαννακόπουλο 20 οπαδοί του Ολυμπιακού»! (audio)