Ηρακλής: Χωρίς Τέιλορ και Χαριτόπουλο με Μόρναρ

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Χωρίς Τέιλορ και Χαριτόπουλο με Μόρναρ

bet365

Στην αυλαία του στο FIBA Europe Cup, ο Ηρακλής φιλοξενεί αύριο (17/11, 20:30) την Μόρναρ στο Ιβανώφειο, με τον Κώστα Μέξα να μην έχει στην διάθεση του τους Ράιαν Τέιλορ και Δημήτρη Χαριτόπουλο.

Ο Γηραιός αντιμετωπίζει σε ματς άνευ βαθμολογικής σημασίας την Μόρναρ Μπαρ στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του FEC. Στην προσπάθεια για ένα νικηφόρο αντίο στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ο Ηρακλής δεν θα έχει στη σύνθεση του τους Ράιαν Τέιλορ (διάστρεμμα) και Δημήτρη Χαριτόπουλο (θλάση).

Ο αρχηγός των κυανόλευκων ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν είχε παίξει ούτε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, κατά την διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο Τέιλορ στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Αμερικανός σουτέρ «υποβάλλεται σε θεραπείες, προκειμένου να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό (21/11, 17:00)», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής.

Όπερ σημαίνει πως ο Τέιλορ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Μαυροβούνιους, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για την επόμενη υποχρέωση των κυανολεύκων στην Basket League.

@Photo credits: INTIME
 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα