Κορονοϊός: Άρχισε ξανά προπονήσεις η Βίρτους παρά τους χιλιάδες νεκρούς στην Ιταλία

Κορονοϊός: Άρχισε ξανά προπονήσεις η Βίρτους παρά τους χιλιάδες νεκρούς στην Ιταλία

Gazzetta team
Κορονοϊός: Άρχισε ξανά προπονήσεις η Βίρτους παρά τους χιλιάδες νεκρούς στην Ιταλία

bet365

Η Ιταλία μετράει καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς λόγω του κορονοϊού όμως η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε στις προπονήσεις!

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Σέρβος κόουτς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γυρίσαμε στη δουλειά έπειτα από αυτό το διάλειμμα. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας ό,τι μπορούμε ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και να παραμείνουν σε καλή κατάσταση. Δεν τα παρατάμε. Θα γίνει απολύμανση στις εγκαταστάσεις ώστε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις. Ελπίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί. Εύχομαι να τα πούμε ξανά σύντομα και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ».

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι προπονήσεις της Βίρτους θα διεξάγονται με μάξιμουμ δυο παίκτες κάθε φορά: ένας στη σάλα κι ένας στην αίθουσα με τα βάρη. Κάθε αθλητής θα χρησιμοποιεί διαφορετικά αποδυτήρια, στις εγκαταστάσεις θα γίνει απολύμανση ενώ οι μπάλες και ο εξοπλισμός θα καθαρίζονται έπειτα από τη χρήση.

Η Μπολόνια που βρίσκεται στον ιταλικό Βορρά μετράει 552 κρούσματα και 8 νεκρούς από την έξαρση του κορονοϊού στη γειτονική χώρα για την οποία μίλησε στο gazzetta.gr ο Αντρέα Ματσόν περιγράφοντας την τραγική κατάσταση στην πατρίδα του.

Πριν από τη διακοπή, η Βίρτους ήταν πρώτη στην ιταλική Serie A και είχε μπροστά της τους προημιτελικούς του EuroCup με την Ούνικς Καζάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα