Γαλλία: Μόλις 1 ματς της αγωνιστικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά

Σπύρος Μαρκεζίνης
.

bet365

Εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, από ολόκληρη την αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μόλις 1 παιχνίδι!

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Le Parisien, από ολόκληρη την 30η αγωνιστική του του γαλλικού πρωταθλήματος, μόλις ένα παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρία Skweek.

Το μοναδικό ματς το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, θα είναι αυτό ανάμεσα στη Βιλερμπάν και την Παρί, από την τηλεόραση της L'Equipe. Όλα τα άλλα θα είχαν από το Skweek, το οποίο όμως έχει επέλθει σε διαφωνία με την άλλη εταιρεία, με τον λόγο να είναι τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά μέσα, το κόστος παραγωγής έχει μείνει απλήρωτο από τον Νοέμβριο, με το Skweek ωστόσο να δηλώνει πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Πριν από λίγες ημέρες πάντως, ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, αποκάλυψε ότι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς αναμένεται να είναι μειωμένο εξαιτίας των οικονομικών του βασικού της χορηγού, το Skweek.

@Photo credits: @LDLCASVEL
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα