Φράνκαμπ: «Είμαι έτοιμος να παίξω στην EuroLeague»!

Φράνκαμπ: «Είμαι έτοιμος να παίξω στην EuroLeague»!

bet365

Ο Κόνερ Φράνκαμπ έφτιαξε το όνομά του στην Basket League με το Ρέθυμνο, φέτος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Μούρθια και πλέον δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξαργύρωσε τις περσινές εμφανίσεις του στην Basket League με τη φανέλα του Ρεθύμνου υπογράφοντας στην ισπανική Μούρθια, με την οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Liga Endesa.

Σε 25 συμμετοχές στην ισπανική λίγκα, μέτρησε 15.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μ.ό. υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο, επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να σταθεί στην πιο ανταγωνιστική λίγκα της Ευρώπης και έχοντας καθοριστική συμβολή στην άνετη παραμονή της Μούρθια.

Ο Κόνερ Φράνκαμπ παραχώρησε συνέντευξη στο libertaddigital.com όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην προοπτική να αγωνιστεί στην EuroLeague. «Φυσικά και είμαι έτοιμος! Έχω εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου. Προφανώς πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα, όπως ο καθένας που ντεμπουτάρει στην EuroLeague. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως είμαι έτοιμος! Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα της καριέρας μου».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα