ΜάκΛεμορ: Θα τελειώσει τη σεζόν στην Ισπανία, παρά τις κατηγορίες σε υπόθεση βιασμού

ΜάκΛεμορ: Θα τελειώσει τη σεζόν στην Ισπανία, παρά τις κατηγορίες σε υπόθεση βιασμού

Μπεν Μάκλεμορ Ρεάλ Μπρεογκαν

bet365

Η Μπρεογκάν ανακοίνωσε ότι ο Μπεν ΜάκΛεμορ θα επιστρέψει στην ομάδα και θα ολοκληρώσει τη σεζόν, παρά τις κατηγορίες για υπόθεση βιασμού στις ΗΠΑ.

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος στην αρχή της σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Μπρεογκάν, θα περάσει από δίκη, τον Ιούλιο, στις ΗΠΑ, μετά από κατηγορίες για μία υπόθεση βιασμού, η οποία κατέληξε στη σύλληψή του και στον ορισμό δικάσιμου.

Με τον ίδιο, σε δηλώσεις του, να αρνείται τις κατηγορίες.

Η ισπανική ομάδα παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό από την ACB και ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας θα παραμένει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

«Μόλις ξεκαθάρισε η νομική κατάσταση, έχει γίνει σαφές από τις τοπικές αρχές ότι έχει την άδεια να χρησιμοποιήσει ελεύθερα το διαβατήριό του και ανάμεσα σε άλλα πράγματα, να συνεχίσει να εργάζεται για την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπρεογκάν.

Και συνεχίζει: «Ο παίκτης έχει δείξει τη θέληση να συνεχίσει τη συνεργασία με τη δικαιοσύνη και την ξεκάθαρη δέσμευση με το σύλλογο, την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο».

Η τελευταία εμφάνισή του με την Μπρεογκάν ήταν στις 6 Απριλίου, στην αναμέτρηση με την Παλένθια.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα