Καμπόκλο: «Μύλος» στη Βενέτσια

Καμπόκλο: «Μύλος» στη Βενέτσια

Γιώργος Κούβαρης
Καμπόκλο

bet365

Άνω κάτω έχουν γίνει τα πράγματα με τον Μπρούνο Καμπόκλο και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Βενέτσια πριν από το Mundobasket.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας καθώς μέτρησε 16.4 πόντους και 9.2 ριμπάουντ στο πρόσφατο Mundobasket.

Κάτι που του ανέβασε τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο και τον ίδιο να θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή παρουσία του στα παρκέ της Ασίας. Μόνο που είχε... βιαστεί να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βενέτσια, Και την ιταλική ομάδα να ισχυρίζεται ότι ο παίκτης της ανήκει.

Ο Καμπόκλο δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για... tour στο ΝΒΑ με την Μακάμπι Ρα' νανα η οποία θα αντιμετωπίσει τους Νετς, τους Καβαλίερς και του Τίμπεργουλβς. Στόχος του είναι να βρει συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι μόνο να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος στα φιλικά εάν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Βενέτσια όπου ανήκει.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και μια φήμη ότι και η Παρτίζαν θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της: «Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι έχουμε λάβει επίσημα νομικά μέτρα επικοινωνώντας μέσω των δικηγόρων μας σε όλα τα πρωταθλήματα. Δεν μπορεί να ενταχθεί σε οποιονδήποτε σύλλογο προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς ο Καμπόκλο έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας», είπε ο πρόεδρος της Βενέτσια, Φεντερίκο Καζαρίν στην «Il Corriere del Veneto».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα