Καμπόκλο: Ανακοίνωσε στη Βενέτσια πως δε θα αγωνιστεί με την ομάδα, στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

Καμπόκλο: Ανακοίνωσε στη Βενέτσια πως δε θα αγωνιστεί με την ομάδα, στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

Δημήτρης Οικονόμου
Καμπόκλο

bet365

Αγωνιστικά δε θα συνυπάρξουν ποτέ Βενέτσια και Μπρούνο Καμπόκλο, με τις δύο πλευρές να έχουν πλέον δικαστικές εκκρεμότητες.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο και η Βενέτσια μπλέχτηκαν σε ένα σίριαλ το οποίο τελικώς δεν ολοκληρώθηκε με ευχάριστο τρόπο. Ο Βραζιλιάνος επικοινώνησε μέσω των αντιπροσώπων του και ενώ ήταν χαμένος το περασμένο διάστημα, ανακοινώνοντας πως δε θα παίξει για τους Ιταλούς.

Η Βενέτσια με δική της απάντηση ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της και έτσι οι δύο πλευρές θα τεθούν ουσιαστικά... αντιμέτωπες στο δικαστήριο.

Ο Καμπόκλο δεν έφτασε ποτέ στην Ιταλία, παρόλο που υπέγραψε για έναν χρόνο με τη Βενέτσια, μετά το τέλος του MundoBasket και πλέον τον λόγο έχουν οι δικηγόροι.

Η ανακοίνωση της Βενέτσια

«Οι εκπρόσωποι του Μπρούνο Καμπόκλο επικοινώνησαν μαζί μας, αναφέροντας ότι για υποτιθέμενους προσωπικούς λόγους δεν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας. Είναι σαφές ότι η απόφαση είναι αναπάντεχη και μας εξέπληξε, αφού παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας, που απαγορεύει στον Μπρούνο Καμπόκλο να φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας την σεζόν 2023/24 πέραν της Βενέτσια. Ο σύλλογος επιφυλάσσεται να προβεί σε ενέργειας για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα