Αρμάνι - Τρέντο 91-86: Με πλουραλισμό και... Μέλι

Γιώργος Κούβαρης
Ο Νικολό Μέλι.

bet365

Η Αρμάνι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Τρέντο ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη για το ματς της 26ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης η Αρμάνι Μιλάνο και να έχανε την επαφή με την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η Τρέντο έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα καθώς είχε το προβάδισμα στο σκορ για τρία δεκάλεπτα.

Όμως στην τελευταία περίοδο η Αρμάνι κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην τελική επικράτηση έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δεκάλεπτο η Τρέντο είχε πάρει διαφορά 13 πόντων και διατηρούσε προβάδισμα σε διψήφιες παρυφές έως και το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Νίκολο Μέλι ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές έχοντας 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ από 15 πόντους πρόσθεσαν οι Σαμπάζ Νέιπιερ και Νίκολα Μίροτιτς. Ο Ντέβον Χολ με 14 πόντους και ο Κάιλ Χάινς με άλλους 12 πόντους ήταν οι παίκτες οι οποίοι, επίσης, ξεχώρισαν για την ομάδα του Μιλάνου.

Για λογαριασμό των φιλοξενούμενων δεν έφτασαν τελικά οι 24 πόντοι που πέτυχε ο Καμάρ Μπάλντγουιν, με τον Ντάβιντε Αλβίτι να έχει άλλους 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-33, 44-52, 69-73, 91-86.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα