Φορτιτούντο: Αποσύρει τη φανέλα του Ρούμπεν Ντάγκλας

Ντάγκλας

bet365

Ο Ρούμπεν Ντάγκλας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών και η Φορτιτούντο Μπολόνια όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2004/05, θα αποσύρει τη φανέλα του.

Ο Ρούμπεν Ντάγκλας ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Πανιώνιο όπου αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, δείχνοντας από τότε τις σπουδαίες επιθετικές αρετές του και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον χώρο του μπάσκετ.

Όπως, λοιπόν, ενημέρωσε η Φορτιτούντο, θα αποσύρει τη φανέλα του με το νούμερο 20 στην οροφή του PalaDozza, τιμώντας τη μνήμη του Ντάγκλας, ο οποίος κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα με τους Μπολονέζους το 2005.

Μετά το πέρασμά του από τη Φορτιτούντο, φόρεσε τη φανέλα της Ντινάμο Μόσχας με την οποία κατέκτησε το Eurocup το 2006 και τον ίδιο να παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του τελικού απέναντι στον Άρη.

Επίσης αγωνίστηκε τρία χρόνια στη Βαλένθια (2006-2009) όπως επίσης σε Ρόμα, Καχασόλ και Μπελεντίγεσπορ. Το 2012 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών. Μάλιστα είχε πάρει μέρος και στο Mundobasket της Ιαπωνίας το 2006 με τη φανέλα του Παναμά.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα