Φριντέτ: Επιστρέφει στην Κίνα και τους Σανγκάι Σαρκς

Σταυρούλα Μουστακάτου
Φριντέτ: Επιστρέφει στην Κίνα και τους Σανγκάι Σαρκς

bet365

Ο Αμερικανός... μπομπέρ αναμένεται να συνεχίσει την σεζόν στην Κίνα και τους Σανγκάι Σαρκς, επιστρέφοντας στην ομάδα για τις τελευταίες αγωνιστικές και τα playoffs.

Την φανέλα των Σανγκάι Σαρκς θα φορέσει για ακόμη μία φορά ο Τζίμερ Φριντέτ με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Κίνας για να αγωνιστεί στα τελευταία 10 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, αλλά και στα playoffs.

Εκεί θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Τζαμάαλ Φράνκλιν και Νόα Βόνλεϊ, με τους ιθύνοντες να έχουν αφαιρέσει τον περιορισμό για τον αριθμό ξένων στην εκάστοτε ομάδα, ωστόσο μόνο ένας μπορεί να υπάρχει μέσα στο παρκέ κάθε φορά.

Την περασμένη σεζόν ο Φριντέτ μέτρησε πάνω από 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ το καλοκαίρι δοκίμασε την τύχη του στο Summer League με τους Ντένβερ Νάγκετς.

«Έχει να κάνει περισσότερο με την προσπάθεια να κερδίσεις και να βοηθήσεις αυτούς τους ανθρώπους, να ταιριάξεις, να γίνεις ηγέτης, και να δώσεις μια αίσθηση ηρεμίας και αίσθησης κάποιου που ήταν "παρών" για να προσπαθήσει να τους βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και να τους προσφέρει κάτι που χρειάζονται» ήταν τα λόγια του Φριντέτ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΙΝΑ Τελευταία Νέα