Καμπερίδης: Θα κλείσει τη σεζόν στη Λιθουανία με τη Νεπτούνας

Καμπερίδης: Θα κλείσει τη σεζόν στη Λιθουανία με τη Νεπτούνας

Newsroom
Καμπερίδης: Θα κλείσει τη σεζόν στη Λιθουανία με τη Νεπτούνας

bet365

Ο Γιώργος Καμπερίδης αποχώρησε από την Καρδίτσα και θα κλείσει τη σεζόν στη Λιθουανία με τη φανέλα της Νεπτούνας.

Η Καρδίτσα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα play outs της Stoiximan Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (21/4) και την ΑΕΚ (27/4) χωρίς τον Γιώργο Καμπερίδη, ο οποίος αποχώρησε από τους Θεσσαλούς και θα ενισχύσει τη Νεπτούνας.

Οι Θεσσαλοί έχουν εξασφαλίσει προ καιρού την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ θα κλείσει τη σεζόν στη Λιθουανία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα.

Ο Καμπερίδης μέτρησε φέτος 5.8 πόντους σε 24 αγώνες στο πρωτάθλημα ενώ σε ό,τι αφορά τη Νεπτούνας, προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ζαλγκίρις και παραμένει αήττητη με τον Έλληνα προπονητή στην άκρη του πάγκου, κάνοντας το 8/8.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Καμπερίδης θα ολοκληρώσει τη σεζόν 2023-24 με τη φανέλα της Λιθουανικής Νεπτούνας.

Η εξαιρετική του σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας και η επίτευξη των στόχων της δημιούργησαν τις προϋποθέσεις μια σπουδαίας προοπτικής για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει στην Λίγκα της Λιθουανίας η οποία βρίσκεται στη φάση των πλέι οφ.

Σε αυτή την πρόκληση και με βάση την επιθυμία του αθλητή, ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.

Το επόμενο, μεγάλο βήμα του Γιώργου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ανταμείβει το δικό του κόπο και της ομάδας μας, τη δουλειά και το ταλέντο του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

@Photo credits: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα