Τρινκιέρι προς δημοσιογράφο: «Απαράδεκτη η ερώτησή σου, μη δείξεις ξανά ασέβεια στους παίκτες μου» (vid)

Τρινκιέρι προς δημοσιογράφο: «Απαράδεκτη η ερώτησή σου, μη δείξεις ξανά ασέβεια στους παίκτες μου» (vid)

Ο Τρινκιέρι για την ήττα της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Αντρέα Τρινκιέρι νευρίασε με έναν δημοσιογράφο μετά την ήττα της Ζάλγκιρις από τη Γουλβς, θεωρώντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά του.

Σε μία αναμέτρηση για το λιθουανικό πρωτάθλημα, η Ζάλγκιρις Κάουνας φιλοξενήθηκε από τη Γουλβς και ηττήθηκε με 97-93. Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ είχε έρθει η σειρά του Αντρέα Τρινκιέρι να απαντήσει στους παρευρισκόμενους, τα πράγματα φάνηκαν να ξεφεύγουν.

Πιο συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιταλό προπονητή εάν η ομάδα του είχε πάει... για διακοπές στο παιχνίδι, κάτι το οποίο προκάλεσε τα έντονα νεύρα του 55χρονου τεχνικού, ο οποίος υπερασπίστηκε την ομάδα του.

«Είσαι σοβαρός; Τι είπες; Και εσύ σε διακοπές. Έχουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε 40 με 72 ώρες. Για ποιες διακοπές μιλάς; Γνωρίζετε λοιπόν το ρεκόρ μας; Ερχόμαστε από δύο παιχνίδια που κερδίσαμε με 40 πόντους διαφορά και είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο και είμαστε διακοπές φίλε.

Λοιπόν, αν μιλάς σοβαρά, θα σου απαντήσω σοβαρά. Η ερώτησή σου είναι απαράδεκτη. Παίξαμε ένα άθλιο δεκάλεπτο. Θα παρακολουθήσουμε αυτό το δεκάλεπτο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται από την πλευρά μου για να το λύσουμε. Αλλά ποτέ ξανά να μην δείξεις ασέβεια στους παίκτες μου. Ποτέ των ποτών. Γιατί εγώ δεν δείχνω ασέβεια στη δουλειά σου. Παίξαμε άσχημα. Ένα πράγμα δεν επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα. Το να είσαι σε διακοπές όταν πληρώνεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό είναι πολύ μακρινό κατά τη γνώμη μου.

Τα κατάφερες. Γιατί αν σου πω ότι είσαι διακοπές τώρα, τι θα σκεφτείς γι' αυτό; Τι θα σκεφτείς αν σου πω ότι είσαι εδώ με φορητό υπολογιστή αλλά είσαι σε διακοπές; Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό; Είναι κάτι που θα αποδεχθείς; Και πιστέψτε με, δεν είμαι νευριασμένος για το παιχνίδι. Μη σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Μην με παρεξηγείς, συμβαίνουν χάλια πράγματα. Παίζουμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο και είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Και θα πάρω το φταίξιμο για αυτό. Αλλά λες στους παίκτες μου ότι είναι σε διακοπές; Με τίποτα. Ποτέ ξανά».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα