Ο Αϊζάια Τόμας απαντά στον Όκλεϊ: «Ο Γιάννης θα κυνηγούσε οποιονδήποτε στα 80s, στα 90s και... το 3020»

Ο Αϊζάια Τόμας απαντά στον Όκλεϊ: «Ο Γιάννης θα κυνηγούσε οποιονδήποτε στα 80s, στα 90s και... το 3020»

bet365

Ο θρύλος των Πίστονς και του ΝΒΑ, Αϊζάια Τόμας μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πήρε θέση για την άποψη του Τσαρλς Όκλεϊ όσον αφορά τον Greek Freak πως στην εποχή του θα ερχόταν από τον πάγκο.

«Βεντέτα» μεταξύ θρύλων φαίνεται πως άνοιξε η πρόσφατη δήλωση του Τσαρλς Όκλεϊ πως στην εποχή που εκείνος έπαιζε μπάσκετ ο Γιάννης θα ερχόταν από τον πάγκο.

«Μετά από ό,τι έκανε πέρσι, με κέρδισε. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στα 90s. Θα τον υποχρέωναν να κάνει τζαμπ-σουτ, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει τώρα, να τελειώνει τη φάση με eurostep και όλα αυτά... Στην εποχή μου, θα ερχόταν από τον πάγκο!» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε αυτό πήρε θέση ο Αϊζάια Τόμας, ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Πίστονς και μέλος του θρυλικού TOP 75 του ΝΒΑ, μαζί με τον Γιάννη. Η άποψή του ήταν αντίθετη και μάλιστα έφτασε σε σημείο να του λέει πως «Ο Ραλφ Σάμπσον κάρφωνε πάνω από όλους σας τότε. Ο Γιάννης είναι ο σημερινός Ραλφ Σάμπσον. Είναι μεγαλύτερος, πιο γρήγορος, δυνατότερος.

Μπορείς να τα λες όλα αυτά γιατί δεν παίζεις πια, γιατί έχεις γκρίζα μαλλιά, κάθεσαι στο περιθώριο καπνίζοντας ένα πούρο και μιλώντας για το τι έκανες, αλλά ο Γιάννης θα σε... κυνηγούσε κάθε φορά. Μπορεί να τον χτυπήσεις δυνατά, αλλά αφού τον χτυπήσεις δυνατά, δεν έχεις παιχνίδι. Σταματήστε όλοι. Δεν θα δούμε ποτέ τέτοιο τύπο σαν τον Γιάννη. Δώσ' του τα στηρίγματα του. Θα κυνηγούσε οποιονδήποτε στις δεκαετίες του '80, του '90, του '00, το 3020 όταν φτάσουμε εκεί».

 

NBA Τελευταία Νέα