«Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ταϊβάν»

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ταϊβάν»

bet365

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Λίγκας στην Ταϊβάν να επιστρατεύσει όλο και περισσότερους NBAers μετά τον Ντουάιτ Χάουαρντ, τα αμερικανικά Μέσα τονίζουν πως δεν υπάρχει πρόθεση από την άλλη πλευρά.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έκανε την επιλογή του και άνοιξε μία νέα μπασκετική πόρτα στην καριέρα του. Κουβαλώντας την πορεία του στο NBA, ο άλλοτε σέντερ των Λέικερς μετέβη στην Ταϊβάν, σε μία λίγκα έξι μόλις ομάδων, ισοπεδώνοντας το salary cup για να φορέσει τη φανέλα των Λέοπαρντς.

Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής... μεταφέρονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως και τα βλέμματα των ανθρώπων της Λίγκας που φέρονται να ετοιμάζουν τα «χαρτιά» τους προκειμένου να κάνουν τις προτάσεις τους και σε μερικούς ακόμη παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος που δεν έχουν βρει στέγη τη φετινή σεζόν.

Μεταξύ των ονομάτων που φαίνεται πως «έπεσαν» στο τραπέζι των ομάδων, είναι και εκείνα των Καρμέλο Άντονι, ΝτεΜάρκους Κάζινς και Αϊζάια Τόμας. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρεται σε αμερικανικά Μέσα, το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο.

Ο Μαρκ Στέιν, έγραψε: «Ενώ είναι αλήθεια ότι οι σύλλογοι της Ταϊβάν κυνηγούν τις υπογραφές τους, πηγές της λίγκας λένε ότι μια τριάδα πρώην All-Stars - Καρμέλο Άντονι, ΝτεΜάρκους Κάζινς και Αϊζάια Τόμας - έχουν δείξει μέχρι στιγμής μηδενικό ενδιαφέρον να ακολουθήσουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ στη συγκεκριμένη Λίγκα».

Όπως τονίζεται, μάλιστα, στην ίδια ενημέρωση, οι τρεις παίκτες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αναζητούν μία νέα ευκαιρία στο ΝΒΑ, ανεξάρτητα από τις προσφορές που θα λάβουν από το εξωτερικό.

 

NBA Τελευταία Νέα