Χόρνετς - Πίστονς 117-106: «Πικρή» νίκη για τη Σάρλοτ, έχασε με κάταγμα στον αστράγαλο τον ΛαΜέλο Μπολ

Δημήτρης Οικονόμου

bet365

Ο ΛαΜέλο Μπολ τραυματίστηκε άσχημα με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο και έτσι η χαρά των Χόρνετς για τη νίκη με 117-106 επί των Πίστονς πήγε... στράφι!

Οι Χόρνετς (20-43) επικράτησαν των Πίστονς (15-47) με 117-106 αλλά δεν μπόρεσαν να χαρούν αυτή τη νίκη τους, αφού ο ΛαΜέλο Μπολ στάθηκε για μια ακόμα φορά άτυχος.

Έχοντας προλάβει να σκοράρει έξι τρίποντα μέχρι την τρίτη περίοδο, ο Μπολ υπέστη κάταγμα στον δεξί αστράγαλο και πλέον είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ξανά στη δράση. Παρόλα αυτά η συνεισφορά του για την πέμπτη σερί νίκη των Χόρνετς είναι γεγονός, δίπλα στους 22 πόντους του Τέρι Ροζίερ και τους 19 του Γκόρντον Χέιγουορντ!

Ο Μπολ τραυματίστηκε χωρίς να έχει επαφή με κάποιον αντίπαλο, αφού βρέθηκε ξαφνικά στο παρκέ πιάνοντας τον αστράγαλό του μετά από μια προσπάθεια να κάνει ντρίπλα πίσω από την πλάτη.

Για τους ηττημένους οι Ντιαλό και Γουάισμαν σκόραραν από 23 πόντους, με τον Μπάγκλεϊ ΙΙΙ να καταγράφει άλλους 21 έχοντας παράλληλα και 12 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-21, 65-46, 92-76, 117-106

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα