Γκαρνέτ: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το Νο24 του Κόμπι ήταν "βολή" στον Τζόρνταν» (vid)

Γκαρνέτ: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το Νο24 του Κόμπι ήταν "βολή" στον Τζόρνταν» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Γκαρνέτ με μία απλή πρόταση εξήγησε τον λόγο που ο Κόμπι Μπράιαντ επέλεξε μεσούσης της καριέρας του να φορέσει τον αριθμό "24", θέλοντας να στείλει «μήνυμα» στον Μάικλ Τζόρνταν.

Μία καινούργια ιστορία ξετυλίγεται γύρω από τον Κόμπι Μπράιαντ και την απόφασή του να... χωρίσει στα δύο την καριέρα του και να αγωνιστεί με το Νο24 αφήνοντας στην άκρη το ήδη δοκιμασμένο και πετυχημένο Νο8.

Τουλάχιστον, έτσι τα παρουσιάζει ο Κέβιν Γκαρνέτ σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο θρύλος των Σέλτικς που αποτελούσε ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Κόμπι στο παρκέ, ενώ οι δυο τους ήταν φίλοι, μιλώντας για την κίνηση του Black Mamba να βάλει στην πλάτη του τον αριθμό "24" έδωσε μία πολύ συγκεκριμένη εξήγηση.

«Ο κόσμος δεν ξέρει καν για ποιο λόγο υπήρχε το 24, δεν καταλαβαίνει ότι έδινε μηνύματα πως είναι ένα βήμα πάνω από το Νο23. Ήταν ξεκάθαρη... βολή στον Μάικλ Τζόρνταν. Ότι "είμαι καλύτερος απο σένα". Το πίστευε! Για αυτό ο Κόμπι κυνηγούσε κάθε ρεκόρ που έσπασε ο Τζόρνταν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κόμπι άλλαξε το νούμερο της φανέλας του μετά από τρία πρωταθλήματα το 2006/07 και μπορεί η πληροφορία που έδωσε ο Γκαρνέτ δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο, δίνει όμως μερικά στοιχεία ακόμη για συζήτηση!

 

NBA Τελευταία Νέα