Χιτ: Η πρώτη ενημέρωση του Σποέλστρα για τον βαρύ τραυματισμό του Ολαντίπο (vid)

Ο Ολαντίπο χτυπά στο γόνατο στο Game 3 με τους Μπακς

bet365

Ο Έρικ Σποέλστρα κλήθηκε να απαντήσει στην κρίσιμη ερώτηση για την κατάσταση του Βίκτρο Ολαντίπο που τραυματίστηκε στο Game 3 με τους Μπακς.

Οι Χιτ «αιχμαλώτισαν» τους Μπακς στην έδρα τους και πήραν μία πολύ μεγάλη νίκη με 121-99 και μαζί το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά.

Ωστόσο τα χαμόγελα δεν μπορούσαν να εμφανιστούν στο «στρατόπεδο» του Μαϊάμι καθώς πέρα από τον Τζίμι Μπάτλερ που υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό και παρακολούθησε την τέταρτη περίοδο από τον πάγκο, άπαντες πάγωσαν με τον Βίκτορ Ολαντίπο.

Ο άσσος των Χιτ τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προς τα αποδυτήρια με τον Έρικ Σποέλστρα να μιλά για αυτό στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα εξετάσουμε την κατάστασή του αύριο και θα έχουμε μία καλύτερη απάντηση για εσάς. Αισθάνομαι πιθανότατα όπως ο κάθε ένας αυτή τη στιγμή...

Ήταν μία σπουδαία νίκη αλλά όταν βλέπεις έναν παίκτη να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο, ειδικά ένα πρόσωπο σαν τον Βικ που έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν γνωρίζω για τι πρόκειται, οπότε δεν θέλω να πω κάτι. Δεν είναι καθόλου ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τον Βικ στο παρκέ με αυτόν τον τρόπο» ήταν τα λόγια του Σποέλστρα για τον παίκτη του με μεγάλο ιστορικό τραυματισμών.

Δείτε το σημείο με τον τραυματισμό του Ολαντίπο

 

NBA Τελευταία Νέα