Γκόρντον: Ο Άαρον πήρε την εκδίκηση από τον Γουέιντ για τη... σφαγή του 2020 (vid)

Γκόρντον: Ο Άαρον πήρε την εκδίκηση από τον Γουέιντ για τη... σφαγή του 2020 (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Γκόρντον πρωταθλητής

bet365

Ο Άαρον Γκόρντον ποτέ δεν ξέχασε την αδικία του 2020 στον διαγωνισμό καρφωμάτων από τον Ντουέιν Γουέιντ και φέτος πήρε την εκδίκηση του.

Το 2020 ο Άαρον Γκόρντον άξιζε να κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game, όπου μονομάχησε με τον Ντέρικ Τζόουνς. Ωστόσο ο Ντουέιν Γουέιντ είχε άλλη άποψη, κάνοντας αβάντα (όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες) στον παίκτη της ομάδας που μεγαλούργησε, τους Χιτ και έτσι έδωσε στον τότε highflyer των Μάτζικ ένα 9άρι που του στέρησε τον τίτλο.

Ο Γκόρντον σίγουρα είναι ο πιο αδικημένος παίκτης σε διαγωνισμούς καρφωμάτων, αφού θα μπορούσε να έχει ακόμα και δύο τίτλους και δεν έχει κανέναν. Ο Άαρον μετά τα όσα έγιναν το 2020, αποφάσισε να μην ξαναλάβει μέρος σε slam dunk contest. Για πολλά χρόνια μάλιστα αρκετοί πίστευαν πως δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα εκτός από το να καρφώνει εντυπωσιακά.

Κι όμως ο ίδιος φέτος πήρε την εκδίκηση του. Αρχικά από όλους τους επικριτές του και μετά από τον Γουέιντ για εκείνο που του είχε κάνει το 2020. Ο Γκόρντον πλήγωσε την πρώην ομάδα του Flash και κατέκτησε τον τίτλο. Eίχε 14 πόντους, 7.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στους τελικούς και 60% στα σουτ. Παίκτης-κλειδί για το πρωτάθλημα του Ντένβερ. Απέδειξε πως είναι πολλά παραπάνω μέσα στο παρκέ, από ένας απλά καλός dunker. Και σε όλη τη διάρκεια των play-offs ανέλαβε τον κορυφαίο παίκτης των αντιπάλων (Τάουνς στη Μινεσότα, Ντουράντ με Σανς, ΛεΜπρόν με Λέικερς και Μπάτλερ με Χιτ).

Και θα μπορούσε να ρωτήσει τον Ντουέιν: «Με θυμάσαι ρε Γουέιντ;»

 

NBA Τελευταία Νέα