Ρόντμαν: Επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στο United Center για το All Elite Wrestling (vid)

Ρόντμαν: Επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στο United Center για το All Elite Wrestling (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Ντένις Ρόντμαν

bet365

Ο Ντένις Ρόντμαν επέστρεψε στο United Center για το All Elite Wrestling και αποθεώθηκε από τον κόσμο που τον είδε ξανά στο γήπεδο των Σικάγο Μπουλς έπειτα από 13 χρόνια.

Ο Ντένις Ρόντμαν υπήρξε ένας από τους πιο ιδιαίτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, έχοντας γυαλιστερά ρούχα, πολύχρωμα μαλλιά, δεκάδες τατουάζ και μπόλικα σκουλαρίκια που συμπλήρωναν τον... εξωτερικό κόσμο του.

Μέλος των Bad Boys των Πίστονς κι εν συνεχεία, παίκτης των Μπουλς στο δεύτερο three-peat, ο σημερινός... κολλητός του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν δίσταζε να πηγαίνει διακοπές μεσούσης της σεζόν και να πίνει στο Λας Βέγκας μαζί με την Κάρμεν Ηλέκτρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο βετεράνος φόργουορντ ήταν ένας από τους από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας, έχοντας κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και αποτελώντας επτά φορές μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας του ΝΒΑ.

Το Σάββατο 2/9 επέστρεψε στο United Center, το γήπεδο όπου πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα με τους Μπουλς για το All Elite Wrestling και αποθεώθηκε από τον κόσμο που τον είδε ξανά στην έδρα των «Ταύρων» έπειτα από 13 χρόνια.

 

NBA Τελευταία Νέα