Κάρι: «Σκέφτομαι συνέχεια τη στιγμή της απόσυρσης, αλλά δεν βρίσκομαι ακόμα κοντά σε κάτι τέτοιο»

Κάρι: «Σκέφτομαι συνέχεια τη στιγμή της απόσυρσης, αλλά δεν βρίσκομαι ακόμα κοντά σε κάτι τέτοιο»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Στεφ Κάρι.

bet365

Στο περιθώριο του All Star Game, ο Στεφ Κάρι ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί ότι πλησιάζει η ώρα για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σε έναν μήνα θα κλείσει 36 χρόνια ζωής. Βρίσκεται στο ΝΒΑ από τη σεζόν 2009-2010 έχοντας επιλεγεί από τους Γκόλντεν Στέιτι Γουόριορς στο νούμερο «7» του draft το 2009 και έμελλε να εξελιχθεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Διανύει αισίως την 15η σεζόν του στο ΝΒΑ έχοντας μετρήσει 932 ματς στην κανονική περίοδο με 24.8 πόντους, 6.4 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σουτάροντας με 43% στα τρίποντα. Αντίστοιχα έχει άλλα 147 παιχνίδια στα play-offs με 27 πόντους, 6.2 ασίστ, 5.3 ριμπάουντ και 40% στα σουτ έξω από τα 7.25 μέτρα.

Τι σκέφτεται ο ίδιος όσον αφορά το μέλλον του; Του έχει περάσει η σκέψη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση; «Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά αυτές οι σκέψεις σταματούν επειδή πρέπει να προετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι. Και ξέρετε ότι υπάρχει μια ρουτίνα και ένας κύκλος τον οποίο πρέπει να αγκαλιάσεις τη δεδομένη χρονική στιγμη» ανέφερε ο Στεφ Κάρι και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή θα φτάσει μια στιγμή που θα ξυπνήσεις και θα δεις τι έχει να πει το σώμα σου. Το μυαλό σου. Και τότε θα σου πει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσεις. Όμως δεν νομίζω ότι βρίσκομαι κοντά σε αυτήν την σκέψη...»

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα