Αντετοκούνμπο: Απέρριψε deal με εταιρία αθλητικών ειδών, λόγω του Θανάση

Αντετοκούνμπο: Απέρριψε deal με εταιρία αθλητικών ειδών, λόγω του Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πως χάλασε ένα σίγουρο deal με μία μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών, λόγω του αδερφού του Θανάση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί μέλος της οικογένειας της Nike. Με ένα παπούτσι που φέρει το όνομά του και όσα καλούδια μπορεί να φορέσει ή να χωρέσει στις ντουλάπες του σπιτιού του.

Μόνο που η αρχική πρόθεση του Greek Freak ήταν να υπογράψει με την Adidas, την αγαπημένη του εταιρία από τα παιδικά του χρόνια. Και το deal να χαλάει πάνω από το συμβόλαιο!

Το αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο podcast που έχει ο αδελφός του, Θανάσης (Thanalysis Show, ο τίτλος) σε μία εξαιρετική συγκυρία, αφού ο Θανάσης ήταν η... αιτία που χάλασε το deal.

«Ο εκπρόσωπος της εταιρίας μου έφερε το συμβόλαιο και το έβαλε μπροστά μου. Εγώ τον ρώτησα που είναι του αδερφού μου και εκείνος μου απάντησε ότι πρώτα θα υπογράψω εγώ και ο Θανάσης θα το κάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα», είπε ο Giannis, ο οποίος στις διαπραγματεύσεις είχε ζητήσει και μία συμφωνία για τον Θανάση, με την εταιρία να μην αρνείται.

«Μόλις μου το είπε αυτό, του απάντησα, όχι, ευχαριστώ. Νομίζω ότι το έκανε επειδή ήξερε ότι δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι. Στην τελική, αν έβαζες χρήματα δίπλα σε ένα κομμάτι χαρτί τουαλέτας, μάλλον θα το υπογράφαμε, επειδή γνώριζε πως βρισκόμασταν σε ανάγκη. Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσαμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας με τον καλύτερο τρόπο, οπότε γνωρίζαμε την ιστορία μας», συμπλήρωσε ο δύο φορές MVP.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα