Χαλιμπέρτον: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από οπαδό των Μπακς στον αδερφό του

Newsroom
Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

bet365

O Tαϊρίς Χαλιμπέρτον έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του στο Game 1 του Μιλγουόκι.

Οι Πέισερς έκαναν το break στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν τη σειρά στα play off σε 1-1. Πλέον το σκηνικό θα μεταφερθεί στην Ιντιάνα για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς. Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μίλησε για την ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς της ομάδας του, ενώ κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από οπαδό των Μπακς προς τον αδερφό του.

«Είδα την οικογένειά μου. Ήρθε στο γήπεδο και ήταν καλό να τους έχω μαζί μου. Κάποιος χρησιμοποίησε έναν ρατσιστικό χαρακτηρισμό για τον μικρότερο αδελφό μου στην εξέδρα στο Game 1. Ήταν σημαντικό για την οικογένεια μου να το συζητήσουμε αυτό, γιατί δεν μας άρεσε. Ήταν σημαντικό να είναι εδώ η οικογένειά μου. Ο αδελφός μου το διαχειρίστηκε με τον σωστό τρόπο», ανέφερε αρχικά.

Επίσης είπε: «Περιμένω απίστευτη ατμόσφαιρα στα δύο επόμενα ματς. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Ακόμα και σε παιχνίδια της regular season είχαμε πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα σε σχέση με αυτή που επικράτησαν στα παιχνίδια του Μιλγουόκι. Περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι εντυπωσιακός. Οι φίλαθλοι μας είναι ενθουσιασμένοι. Υπάρχει μεγάλη ενέργεια σε όλη την πόλη και το νιώθουμε όλοι στην ομάδα».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα