Λέικερς: Υποψήφιος και ο Τζέισον Κιντ

Λέικερς: Υποψήφιος και ο Τζέισον Κιντ

Newsroom
Λέικερς: Υποψήφιος και ο Τζέισον Κιντ

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή, με το όνομα του Τζέισον Κιντ να προστίθεται ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων.

Πριν από δύο 24ωρα οι Λος Άντζελες Λέικερς έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον προπονητή Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος και αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε άμεσα η... προπονητολογία στις τάξεις της ομάδας, έχοντας ξεχωρίσει 2+1 ονόματα προκειμένου να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ντέιβ Μακ Μέναμιν του ESPN, εκείνος που αναμένεται να «παίξει» δυνατά προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Λέικερς είναι ο νυν προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Τζέισον Κιντ, ο οποίος τη χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος (2020) ήταν στο επιτελείο του Φρανκ Βόγκελ.

Φυσικά η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που βρίσκεται στους Μαβς και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Οι άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τους Λέικερς είναι αυτές του Ταϊρόν Λου όπως επίσης και του Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος έχει... podcast με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

 

NBA Τελευταία Νέα