Καβς - Μάτζικ 106-94: Επέστρεψαν από το -18 και προκρίθηκαν με Μίτσελ (vid)

bet365

Oι Καβς έκαναν την ανατροπή κόντρα στους Μάτζικ, επικράτησαν με 106-94 και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς Ανατολής. Μεγάλο ματς ο Μίτσελ.

Εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους οι Καβς στο Game 7, παρόλο που το πράγμα έδειχνε να στραβώνει στην αρχή. Αν και έχαναν με 18 πόντους, οι... ιππότες το γύρισαν, επικράτησαν με 106-94 των Μάτζικ και τσέκαραν το εισιτήριο τους για τους ημιτελικούς Ανατολής. Εκεί περιμένουν οι Σέλτικς.

Κορυφαίος ο Μίτσελ, δεν έφτανε ο Μπανκέρο

Aπό την πλευρά του Κλίβελαντ, πρώτος σκόρερ ήταν ο συνήθης ύποπτος Μίτσελ με 39 πόντους (9 ριμπάουντ και 5 ασίστ). Ο ΛεΒέρτ τελείωσε το ματς με 15 πόντους, ενώ 13 είχε ο Στρους. Ο Μόμπλεϊ είχε 11 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 μπλοκ. Στον αντίποδα ο Μπανκέρο είχε 38 πόντους με 16 ριμπάουντ, αλλά με 10/28 σουτ. Πάντως ήταν ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος της περίστασης και το πάλεψε.

Oι Μάτζικ βρέθηκαν να προηγούνται και με 18 πόντους, τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο, δείχνοντας καλά στοιχεία και στις δύο μεριές του παρκέ. Ωστόσο οι Καβς μάζεψαν γρήγορα τη διαφορά και έκλεισαν το ημίχρονο στο -10. Μάλιστα η αντεπίθεση συνεχίστηκε και πέρασαν μπροστά για το 66-68 με τον Μίτσελ, τρία λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Οι Καβς ξέφυγαν με 88-77, πέντε λεπτά πριν το τέλος με το τρίποντο του Γκάρλαντ από τη γωνιά. Το... νερό μπήκε στο αυλάκι και στη συνέχεια έλεγξαν το ματς για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Καβαλίερς - Μάτζικ 4-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα