Χόρνετς-Μπουλς 111-119
Οι Μπουλς κατάφεραν έστω και δύσκολα να κάμψουν την αντίσταση των Χόρνετς και να επικρατήσουν στην παράταση με 119 – 111.
Με δύο βολές 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Κεμπά ήταν ψύχραιμος και έγραψε το τελικό της κανονικής διάρκειας 106 – 106.
Στην παράταση οι Μπουλς ήταν πιο αποτελεσματικοί και με τον Νταν να πρωταγωνιστεί πήραν τελικά την νίκη.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ήταν ο Μάρκανεν, που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός, μετρώντας 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ήταν και ο Νταν με 20 πόντους και 12 ασίστ.
Επανεμφάνιση έκανε ο Μίροτιτς μετά το καλοκαιρινό καυγά με τον Πόρτις και μέτρησε σε 15 λεπτά 6 πόντους και 3 ριμπάουντ.
Για τους Χόρνετς καλύτερος του παρκέ ήταν ο Χάουαρντ με 25 πόντους και 20 ριμπάουντ, ενώ ο Ουόλκερ είχε 20 πόντους και 5 ασίστ.
Τα δωδεκάλεπτα: 31-25, 21-27, 23-27, 31-27, 13-5, 119-111
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

