Ρόκετς - Σπερς 124-109
Οι Ρόκετς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Σπερς τους οποίους κέρδισαν με 124 – 109.
Και πως αλλιώς αφού οι Χάρντεν και Πολ ήταν ασταμάτητοι και φόρτωσαν το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους έκαστος. Από κοντά και ο Καπέλα που σταμάτησε στους 18 πόντους και κατέβασε και 10 ριμπάουντ.
Για τους Σπερς που άνοιξαν πολύ και το rotation τους , με 13 πόντους να πατάνε παρκέ ο Όλντριτζ με 16 πόντους προσπάθησε αλλά δεν έκανε την διαφορά. Στοιχείο άξιο αναφοράς είναι ότι οι Γκασόλ και Πάρκερ ήταν κακοί και με 4 και 2 πόντους αντίστοιχα δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα του Σαν Αντόνιο.
Τα δωδεκάλεπτα: 16-31, 27-29, 29-32, 37-32, 109-124
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

