Στην πόρτα της εξόδου από τους Θάντερ ο Καρμέλο!

Στην πόρτα της εξόδου από τους Θάντερ ο Καρμέλο!

Gazzetta team
Στην πόρτα της εξόδου από τους Θάντερ ο Καρμέλο!

bet365

Από τη στιγμή που η Οκλαχόμα έχει φτάσει στο ιστορικό νούμερο των 310 εκατομμυρίων δολαρίων σε payroll και φόρους πολυτελείας, μπήκε στο μάτι του Κυκλωνα ο Καρμέλο Άντονι όντας εκείνος που θα ... πληρώσει το μάρμαρο.

Όπως έγραψε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, το front office των Θάντερ «δουλεύει» στην εξοικονόμηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων και αυτό μπορεί να γίνει με την αποδέσμευση του Καρμέλο Άντονι.

Ο «Μέλο» έχει να λάβει άλλα 27,9 εκατομμύρια δολάρια την ερχόμενη σεζόν, αλλά από τη στιγμή που ο ρόλος του δεν ανταποκρίνεται -πια- με τα χρήματα αναμένεται να βρεθεί μια λύση ώστε να αποτελέσει παρελθόν από την Οκλαχόμα.

Μάλιστα ο ατζένης του Άντονι, Λίον Ρόουζ, έχει πολύ καλή σχέση με τον GM των Θάντερ Σαμ Πρέστι και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση από κοινού.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τον όρο του waive and stretch (σ.σ. δηλαδή να απλωθεί σε βάθος χρόνων το συμβόλαιο), είτε με το Buyout and stretch, είτε ακόμα και με κάποιο trade.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η Οκλαχόμα θα μπορέσει εξαλείψει ένα σημαντικό μέρος των 107 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία έχουν να κάνουν με φόρους πολυτελείας και payroll.

 

NBA Τελευταία Νέα