Το μυθικό standing ovation του κοινού των Σέλτικς στον Νοβίτσκι! (vid)

Αντωνία Σπανού
Το μυθικό standing ovation του κοινού των Σέλτικς στον Νοβίτσκι! (vid)

bet365

Ο Ντίρκ Νοβίτσκι βίωσε μοναδικές στιγμές στο γήπεδο των Σέλτικς με τον κόσμο να δημιουργεί ξεχωριστή αποθέωση για έναν τεράστιο αθλητή.

Μια μοναδική βραδιά έζησε ο Ντιρκ Νοβίτσκι στο TD Garden, αφού ο κόσμος των Σέλτικς θέλησε να τιμήσει έναν μύθο του αθλήματος όπως του αξίζει. Εκτός από το ότι έκαναν τα πάντα για να πετύχει δύο πόντους και να ξεπεράσει τον Κόμπι, όλο το γήπεδο όρθιο χάρισε ένα μυθικό standing ovation.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο ηγέτης των Μάβερικς σχολίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Είναι τρομερά γλυκό, τρομερά συναισθηματικό. Είναι γλυκό όταν όχι μόνο οι οπαδοί σου, αλλά και οι άλλοι, εκτιμούν ότι έχεις κάνει τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εκτιμώ τους οπαδούς στης Βοστώνης και δυστυχώς λυπάμαι που τους απογοήτευσα και δεν μπόρεσα αν σκοράρω.

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα ξεχάσω την υποδοχή και προφανώς πως ήθελαν να σπάσω το ρεκόρ. Πραγματικά το εκτιμώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα