Παρελθόν ο GM των Πέλικανς, λόγω... Ντέιβις (pics)

Παρελθόν ο GM των Πέλικανς, λόγω... Ντέιβις (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Παρελθόν ο GM των Πέλικανς, λόγω... Ντέιβις (pics)

bet365

Τα πράγματα στους Πέλικανς είναι άνω - κάτω και η ομάδα της Νέας Ορλεάνης αποφάσισε ότι θέλει έναν πιο... αποφασισμένο τζένεραλ μάνατζερ, που θα μπορεί να αναλάβει την περίπτωση του Άντονι Ντέιβις.

Μετά το αίτημα του «AD» για trade, την παραμονή αυτού στην ομάδα και τον πρόσφατο τραυματισμό του, η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη στο σύλλογο.

Το... μάρμαρο πλήρωσε ο τζένεραλ μάνατζερ, Ντελ Ντεμπς, ο οποίος αποτελεί πια παρελθόν από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, όπως γνωστοποίησε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN».

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, προκύπτει πως η ιδιοκτήτρια των Πέλικανς, Γκέιλ Γκίμπσον, θέλει τους συνεργάτες της να ψάξουν ενδελεχώς για τον αντικαταστάτη του Ντεμπς, ο οποίος θα μπορέσει να πάρει τον έλεγχο των διαπραγματεύσεων για το trade του Άντονι Ντέιβις και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στο μέλλον.

Επίσης, το πλάνο της ομάδας είναι να συνεχίσει να... αποκρούει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντέιβις, αν η πρότασή τους δεν έχει συμφέρον και για την ίδια, ειδικά από την στιγμή που ο 25χρονος ψηλός έχει ακόμα έναν γεμάτο χρόνο στο συμβόλαιό του.

New Orleans has parted ways with GM Dell Demps, league sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 15 Φεβρουαρίου 2019
 

NBA Τελευταία Νέα