Αντετοκούνμπο: «Ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά με κέρδισε 33-0!» (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά με κέρδισε 33-0!» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε εκείνη την φορά που είχε χάσει 33-0 από τον Νίκο Παππά!

Ο «Greek Freak», μίλησε στο Fox Sports και θυμήθηκε μια ιστορία απέναντι στον Νίκο Παππά στα Σεπόλια όπου και μεγάλωσε... Τότε, ο άσος του Παναθηναϊκού τον είχε κερδίσει 33-0 και αυτό όπως φαίνεται έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του Γιάννη!

Αναλυτικά όσα δηλώνει ο Γιάννης:

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…»

 

NBA Τελευταία Νέα