Νοβίτσκι... και του χρόνου; (vid)

Νοβίτσκι... και του χρόνου; (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Νοβίτσκι... και του χρόνου; (vid)

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στα παρκέ και του χρόνου, αλλά ταυτόχρονα έδωσε και την... σκυτάλη στη νέα γενιά των Μάβερικς.

Την στιγμή που αποθεώνεται από συμπαίκτες και αντιπάλους, καθώς αρκετοί αναμένουν την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν, ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει.

Ο Νοβίτσκι τόνισε πως δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του και αν νιώσει καλά, θα συνεχίσει. Ειδάλλως, οι Μάβερικς έχουν πλούσιο μέλλον και θα τα καταφέρουν μια χαρά!

«Δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Θα ήθελα πολύ να είμαι εδώ και να είμαι δίπλα στους νέους παίκτες της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο. Εξαρτάται από το πώς θα είναι το σώμα μου, μετά τη σεζόν. Καταπονήθηκα λίγο τελευταία, δεν είναι όλα καλά, αλλά νιώθω καλύτερα και πιο δυνατός. Θα αποφασίσω αργότερα.

Όπως και να έχει, το μέλλον αυτής της ομάδας είναι λαμπρό. Αν ο Ντόντσιτς και ο Πορζίνγκις ταιριάξουν και μείνουν υγιείς, θα αποτελέσουν ένα υπέροχο δίδυμο και θα παίζουν πολύ ωραία, έχουν τρομερές ικανότητες», είπε ο 40χρονος Γερμανός φόργουορντ (στο 05:00 του παρακάτω βίντεο), μετά τη νίκη επί των Πέισερς.

 

NBA Τελευταία Νέα