Ουέστμπρουκ: «Μου είπε να πέσω στα γόνατα όπως συνήθιζα» (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ουέστμπρουκ: «Μου είπε να πέσω στα γόνατα όπως συνήθιζα» (pic & vid)

bet365

O Ράσελ Ουέστμπρουκ έβρισε έναν οπαδό, εκείνος το αρνήθηκε, αλλά ο παίκτης έδωσε εξηγήσεις για το τι άκουσε και τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Άσχημο περιστατικό έγινε μεταξύ του Ράσελ Ουέστμπρουκ και ενός οπαδού των Τζαζ στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Η κάμερα έπιασε τον ηγέτη της Οκλαχόμα να βρίζει τον οπαδό, ενώ εκείνος με την σειρά του εξήγησε ότι ποτέ δεν είπε κάτι κακό στον παίκτη. Ο Ουέστμπρουκ μετά το τέλος του αγώνα έδωσε την δικιά του εξήγηση για το τι άκουσε και τι συνέβη τελικά μεταξύ τους.

«Ένας νεαρός, μαζί με την γυναίκα του, στις κερκίδες, μου είπε να πέσω στα γόνατα όπως συνήθιζα. Αυτό είναι κάτι που με προσβάλλει και είναι ρατσιστικό και δεν επιτρέπεται».

Και συνέχισε:

«Αν έπρεπε να το κάνω ξανά θα έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πραγματικά θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου και την οικογένεια μου.

Όσο για το αν θα χτυπούσα μια γυναίκα, ποτέ δεν το έχω κάνει. Ποτέ δεν θα το κάνω. Ποτέ δεν έχω ξανά πάρει μέρος σε τέτοια μορφή βίας. Αλλά είπε το σχόλιο και η γυναίκα του επανέλαβε το ίδιο. Έτσι άρχισε».

Russ explains what happened during the game vs. Utah

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα