Κινγκς - Νετς 121-123

Φώτης Καρακούσης
Κινγκς - Νετς 121-123

bet365

Την ανατροπή της χρονιάς έκαναν οι Νετς με την ομάδα του Μπρούκλιν να επιστρέφει στην 4η περίοδο από το -28 και με φοβερό buzzer beater του Χόλις-Τζέφερσον να επικρατεί των Κινγκς με 123-121.

Απίθανο παιχνίδι στο Σακραμέντο με τους Κινγκς και τους Νετς να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν απίστευτη νίκη επικρατώντας με 123-121, στην ανατροπή της χρονιάς και όχι μόνο. Οι... βασιλιάδες στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου προηγήθηκαν με 28 πόντους και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία τη νίκη, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον εντυπωσιακό Ράσελ και την παρέα του. Με μια μυθική ανατροπή οι φιλοξενούμενοι πήραν την τεράστια νίκη με buzzer beater του Χόλις Τζέφερσον και έφτασαν στο 37-36 κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο άλμα για πρόκριση στα playoffs. Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Κουφού που δεν αγωνίστηκε, έπεσε στο 34-36 και η πρόκριση στην οκτάδα έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Πραγματικά στα του ματς ότι και να πούμε είναι λίγο, καθώς ακόμα και στο NBA, δεν βλέπουμε τόσο εύκολα τέτοιες ανατροπές. Και όμως αυτή έγινε, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το ματς, παρότι ξεκίνησαν τραγικά. Είδαν τους γηπεδούχους να προηγούνται στο τέλος της τρίτης περιόδου με 103-78, να φτάνουν όπως είπαμε την διαφορά στο +28, αλλά στο τέλος ήταν αυτοί που πανηγύρισαν και μάλιστα με την ψυχή τους τη νίκη. Και το έκαναν με φοβερό buzzer beater του Χόλις Τζέφερσον ο οποίος με ντράιβ έκανε την επική ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο φοβερός Ράσελ που πέτυχε 44 πόντους, από τους οποίους τους 27 στην 4η μαγική για την ομάδα του περίοδο και τον ακολούθησε ο Χόλις-Τζέφερσον με 14 και φυσικά και το νικητήριο καλάθι. Για τους ηττημένους ο Μπάγκλεϊ είχε 28, ο Φοξ 27 και ο Μπαρνές 17, αλλά πραγματικά θα περάσει διάστημα για να καταλάβουν οι... βασιλιάδες πως έχασαν αυτό το παιχνίδι.

 

NBA Τελευταία Νέα