Λέικερς - Νετς: Απαγορευτικό από το ΝΒΑ σε δηλώσεις στο δεύτερο ματς της Κίνας

Gazzetta team
Λέικερς - Νετς: Απαγορευτικό από το ΝΒΑ σε δηλώσεις στο δεύτερο ματς της Κίνας

bet365

Λέικερς και Νετς θα αναμετρηθούν ξανά στην Κίνα και όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και τώρα, οι πρωταγωνιστές τους δεν επιτρέπεται να κάνουν δημόσια δηλώσεις. Αυτή τη φορά, όμως, με πρωτοβουλία του ΝΒΑ.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε γίνει γνωστό πως οι πρωταγωνιστές τους δεν θα είναι διαθέσιμοι για δηλώσεις στα media, μετά τις τεταμένες σχέσεις ΝΒΑ - Κίνας, που προκάλεσε το «τουϊτάρισμα» του τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, κατ' απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης.

Η ίδια πολιτική θα τηρηθεί και στο δεύτερο παιχνίδι των Λέικερς με τους Νετς στη Σενζέν το Σάββατο (12/10), όμως τώρα την απόφαση αυτή την πήρε το ΝΒΑ, σε μια προσπάθεια μάλλον να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Αποφασίσαμε να μην υπάρχει διαθεσιμότητα των ομάδων στα media για το υπόλοιπο του ταξιδιού μας στην Κίνα. Βρίσκονται σε μια περίπλοκη και άνευ προηγουμένου κατάσταση, ενώ είναι στο εξωτερικό και πιστεύουμε πως θα είναι άδικο να τους ζητήσουμε να αντιμετωπίσουν αυτά τα θέματα σε πραγματικό χρόνο», ήταν η ανακοίνωση του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το «ESPN», η κορυφαία λίγκα πήρε αυτή την απόφαση ανεξάρτητα από τις Αρχές της Κίνας.

 

NBA Τελευταία Νέα